introducere case din lemn, case din bustean
proces tehnologic case din lemn, case din bustean
amenajari interioare case din lemn, case din bustean
proiecte case din lemn, case din bustean
contact companie de constructii case din lemn, case din bustean
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Casele din lemn se evidentiaza in primul rind prin folosirea optima a materialului lemnos, care exceleaza prin rezistenta, stabilitate, greutate proprie redusa - care diminueaza astfel impactul seismic, durabilitate, confort termic ridicat si pret competitiv.
  Caracteristici
1. Rapiditatea de executie, o casa de 200-300 mp putand fi data la cheie in 10-12 saptamani, fata de casele traditionale de zidarie care au o perioada de executie de peste 10 ori mai lunga.
2. Rezistenta elastica a structurii de lemn ofera cu usirinta securitate la cutremure de gradul 8,5 pe scara Richter.
3. Rezistenta termica ridicata reduce cheltuielile de exploatare (incalzire, racire) cu 50% fata de constructia clasica de zidarie, care are o inertie termica mult mai mare.
  O casa de lemn se poate tine neincalzita de la cateva ore la cateva zile dupa care, la nevoie, se poate reincalzi in cateva minute.
  Ignifugarea si insectofungicizarea se realizeaza pe structura de lemn, dupa montarea ei. Aplicarea se face prin pulverizare in mai multe straturi succesive. Tratarea trebuie repetată la intervale anumite de timp (funcţie de tipul soluţiei alese), pentru a asigura protecţia maximă a lemnului. Materialul devenit ignifug are o rezistenţă la foc de pană la 90 de minute de expunere la flacără. Prelucrate astfel, componentele din lemn devin comparabile, din acest punct de vedere, cu materialele traditionale, precum caramida sau betonul.
  Izolarea fonica şi termica au coeficient ridicat datorita constructiei masive şi compacte. Lemnul respira şi regleaza in mod natural climatul intern al casei, stabilizând umiditatea.
  Grosimea necesara realizarii structurii unei case din busteni poate fi de diametre diferite, cuprinsa intre 180 si 400 mm, in functie de utilitatea si cerintele clientului, iar lungimea nu este limitata din punct de vedere constructiv, pe verticala poate fi si pana la 3-4 etaje functie de materialul folosit.
  Peretii exteriori cat si cei interiori sunt aparent rotunzi, izolatia termica se face cu vata minerala pusa intre suprafetele de imbinare a bustenilor.
  Instalatia electrica se monteaza prin pereti, iar cea termica prin pardoseli chiar in timpul executarii casei, obligatia clientului este doar sa ne transmita pozia exacta a aparatelor, iar tamplaria dispune de spatii de degajare preventive pentru tasarea lemnului in timp.
  Incalzirea se poate face atat cu semineu cat si cu centrala termica, sau chiar cu amandoua.
  Fundatia este in general realizata de client, fiind vorba de o fundatie simpla, deoarece aceste constructii se incadreaza in tipul de constructie usoara.
 
 
 
©2009 CASE-dinLEMN.ro. Toate drepturile rezervate.
Web design & optimizare SEO - SANNET®.